Headline

Delma sandviș

Delma sandviș este micul ajutor al mamelor în bucătărie și te ajută cu idei și cu inspirație pentru sandvișuri haioase. Pregătește în fiecare zi sandvișuri super delicioase cu Delma sandviș și adună toată familia la masă.

Produsul este disponibil în variantele de 250 g, 500 g și 1 kg.

Delma cu savoare de unt

Delma cu savoare de unt este perfectă atât pentru sandvișuri, cât și pentru prăjit și gătit. Are un conținut ridicat de 80% grăsimi și o aromă unică de unt, care te va convinge de gustul perfect al mâncărurilor gătite acasă.

Produsul este disponibil în variantele de 500 g.

Delma cu savoare de unt și sare

Gustul bun al untului cu un strop de sare scoate în evidență aroma specială a sandvișurilor tale proaspete. Încearcă noua Delma cu savoare de unt și sare, pentru un gust mai bogat. Această rețetă specială îți garantează că sandvișurile tale vor fi pe gustul tuturor pofticioșilor familiei tale.

Produsul este disponibil în varianta de 500 g.

Delma cu savoare de unt și de pâine pe vatră

Gustul delicios al untului și aroma pâinii de țară proaspăt scoasă din cuptorul bunicilor va strânge toată familia la masă. Răsfață-i pe pofticioșii tăi cu sandvișuri făcute cu noua Delma cu savoare de unt și de pâine pe vatră și convinge-te câte bucurii poate aduce o astfel de gustare.

Produsul este disponibil în varianta de 500 g.

Delma pentru copt și gătit

Bunătățile făcute în casă sunt mult mai gustoase și mai avantajoase cu Delma pentru copt și gătit. Se poate utiliza imediat după scoaterea din frigider pentru sandvișuri și prăjituri, pentru prăjit și copt, sau oricând vrei să gătitești ceva bun. Cu un conținut de 80% grăsime și un gust delicios de unt, o poți folosi oricând în bucătărie.

Produsul este disponibil în varianta de 250 g.

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe această pagină web, dorim să analizăm, prin intermediul cookie-urilor, modul în care dvs. utilizați pagina web. Pentru informații relevante privind cookie-urile și modul în care vă puteți, în orice moment, retrage consimțământul, vă rugăm consultați link-ul următor.

Sunt de acord Nu sunt de acord